Het hele jaar door de lekkerste specialiteiten voor de barbecue

Bestel hier uw barbecueproducten.

Buiten eten is een Feest!
Hoe fijn is het om tijdens een dag te genieten van een hapje, een drankje, goed gezelschap en de geur van vers gegrild vlees op de barbecue. Buiten eten is een feest! Als barbecuespecialist  hebben wij een zeer compleet aanbod lekkere producten en specialiteiten voor de barbecue. Wij kunnen u alles over de bereiding van het vlees vertellen, maar we geven u ook graag enkele tips om uw barbecue op eenvoudige wijze nog aantrekkelijker te maken. Want met de juiste sfeer, smaakt buiten alles naar meer. Met ons uitgebreide barbecueassortiment kunt u naar wens uw eigen barbecue samenstellen. Alle producten zijn van ambachtelijke kwaliteit en supermals. Vertrouwde kwaliteit van De Zaak vol Smaak!

Onze BBQ-pakketten, Lekker en Compleet
De barbecuepakketten van De Zaak vol Smaak zijn lekker en compleet. Wij hebben voor elke smaak en in elke prijsklasse een compleet pakket. Lekker handig. Wilt u zelf een pakket samenstellen of heeft u speciale wensen, dan kunt u daarvoor altijd bij ons terecht. Wij zorgen er samen met u voor dat wij uw wensen vertalen naar de lekkerste producten voor een geslaagde barbecue.

Barbecue-Express All-In

Nieuw zijn dit jaar de “Express-pakketten”
Dit zijn 5 speciaal geselecteerde pakketten.
De BBQ-Express van Slagerij John Geelhoedt is op basis van de All-in formule.

Wat kunt u allemaal verwachten:
Barbecuevlees, salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter. Het vlees, de salades en sauzen wordt geleverd in een koelbox.

De Express All-in formule:
gebruik barbecue, gasfles, stevige plastic borden, stevig plastic bestek, servetten, draaitangen, opscheplepels, broodmandjes, gratis gebracht en gehaald (straal 10km) en de BBQ hoeft u niet schoon te maken. Naast onze Express-pakketten, hebben we natuurlijk ook onze reguliere pakketten. Dit jaar zijn dat: populair, de luxe, Bourgondisch en het kidspakket. U kunt ook zelf een pakket samenstellen door keuze te maken uit ons ruim BBQ assortiment.

Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd mailen, bellen of langskomen.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl | Privacy statement